Kynsistudio

Käsien hoidattaminen kynsistudiossa voi tuntua monista luksukselta, mutta tosiasiassa se on viime vuosina yleistynyt paljon myös Suomessa.

Kynsistudioiden ammattilaiset saavat huonoon kuntoonkin menneet kyntesi näyttämään pieniltä taideteoksilta, ja koska kädet ovat ihmisen käyntikortti, niin katseet kääntyvät aina katsomaan kauniita ja huolitellun näköisiä kynsiäsi.

Kynsien koristelussa vain mielikuvitus on rajana. Kynsistudion asiakkaana saat kynsistäsi aina kauniit ja uniikit taideteokset, joita on aina ilo esitellä ystävillesi.

Tyylikkäät rakennekynnet

Yksi suosituimmista kynsistudioiden palveluista ovat tietenkin rakennekynnet ja niiden huolto. Rakennekynsiä voidaan tehdä kynsistudioissa kahta eri tyyppiä, jotka ovat geelikynnet ja akryylikynnet. Suurin ero kynsityypeillä on niiden tekotapa.

Rakennekynnet voidaan aina koristella ja muotoilla sinun halusi mukaan. Kynsistä voidaan tehdä hyvin värikkäitä ja tyylikkäitä, kuin myös luonnollisen näköisiä ja tuntoisia. Rakennekynsistä on usein myös apua kynsien pureskelijoille.

Hoitava manikyyri

Manikyyri on kynsistudioiden peruspalvelu. Säännöllisten manikyyri käyntien ansiosta kyntesi pysyvät kauniina ja samalla vältät myös ikävien kynsiongelmien synnyn, joita on ovat mm. kynsien lohkeilu, liuskoittuminen ja haurastuminen.

Manikyyrejä on monenlaisia. Perinteinen ranskalainen manikyyri on hyvin suosittu ja se myös hillityn tyylikäs. Ranskalaisen manikyyrin ero tavalliseen manikyyriin on väriero, jota korostetaan kynnen ja vaaleamman kynnenkärjen välillä.

Kynsien koristelu

Huolella viimeistellyt kynnet piristävät kantajaansa ja lisäävät itsevarmuutta. Kynsien koristelu on lisääntynyt vuosi vuodelta. Ennen oli tapana koristella vain yksi kynsi, mutta nykyään on normaalia koristella kaikki kynnet kerralla.

Sekä luonnonkynttä että rakennekynttä voidaan koristella. Mahdollisuuksia kynsien koristelussa on lukemattomia. Esimerkiksi juhlaan sopivat kynnet saadaan aikaan kokeilemalla erilaisia kynsikoruja, kuvioita ja kiviä.

Kynnet voidaan koristella myös erilaisin kynsitarroin tai kynsistudion ammattilaisen maalaamana. Taitava kynsialan ammattilainen koristelee kynnet hetkessä ainutlaatuisen näköisiksi.

Sesonkiaikoina, kuten pikkujouluaikaan on kynsien koristelu erityisen suosittua. Silloin varsinkin keimaillaan ja koreillaan valloittavan tyylikkäillä kynsillä.