Geelikynnet

Geelikynnet tehdään päällystämällä omat luonnonkynnet geelimassalla ja haluttaessa kynsiä voidaan myös pidentää tippien ja muottien avulla.

Geelikynnet voidaan koristelun avulla tehdä värikkäiksi ja tyylikkäiksi tai luonnollisen värisiksi ja tuntoiseksi. Huolellisesti tehdyt geelikynnet eivät irtoa tai lohkeile vaan pysyvät aina kauniina kuukaudesta toiseen.

Geelikynsien suosion on viimevuosien aikana yleistynyt materiaalien ja tekniikan kehittyessä. Kynsien kotivalmistusta varten on markkinoille tullut myös geelikynsisettejä.

Miksi valita geelikynnet?

Geelikynnet ovat hieno tapa kaunistaa ja kohentaa ulkonäköä. Uusilla kynsillä saat myös itseluottamusta päivittäiseen elämään, kun sinun ei enää tarvitse hävetä kynsiäsi, vaan voit esitellä niitä ylpeänä kavereille ja ystäville. Kauniit kynnet eivät jää huomaamatta.

Geelitekniikan avulla saat kynsistäsi kauniit ja uniikit. Kynnet ovat ohuet, kirkkaat, kellastumattomat ja sileät. Geelikynnet sopivat myös niille joilla on lyhyet kynnet tai muita ongelmia kynsien kanssa, kuten lohkeilua ja katkeilua.

Jos omat kynnet ovat valmiiksi sopivan pituiset, mutta sinulla on ongelmana esimerkiksi niiden katkeilu ja lohkeilu, voidaan niille tehdä geelivahvennus antamaan lisäsuojaa ja vahvistamaan kynttä.

Geelikynsistä on myös suuri apu niille joilla on tapana pureskella kynsiä, koska geelikynnet ovat kovaa materiaalia, eikä sormien ulkonäön muututtua kynsiä edes tee mieli pureskella.

Geelikynsien teko

Geelikynnet voidaan tehdä pidentämällä luonnonkynttä tippien ja muottien avulla tai levittämällä geelimassaa vain oman luonnonkynnen päälle pidentämättä sitä ollenkaan.

Geelitekniikalla valmistettujen rakennekynsien teko aloitetaan luonnonkynnen preppauksella. Kynsiä lyhennetään ja muotoillaan oikean muotoiseksi tippiä eli muovista kynnen jatkepalaa varten ja samalla kynsinauhoja työnnetään taakse.

Seuraavaksi tippi kiinnitetään kynnen kärkeen, jonka jälkeen pohjageeli levitetään kynnen päälle, että pinta saadaan sileäksi. Kynsi muotoillaan sopivan paksuksi ja muotoiseksi levittämällä kynnen päälle geelimassaa. Seuraavaksi kynnet voidaan koristella halutunlaiseksi ennen toista kerrosta rakentavaa geelimassaa. Lopuksi kynsi muotoillaa ja viilataan oikeanlaiseksi ja geelataan sitovalla viimeistelygeelillä.

Geelikynsien huolto

Geelikynsien säännöllisten huoltojen avulla kyntesi ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Geelikynsissä huoltoväli on noin 3-5 viikkoa. Tämä riippuu omien kynsien kasvuvauhdista ja siitä kuinka paljon niitä itse hoidat.

Oikeilla kotihoitotuotteilla ja opastuksen avulla voit pidentää geelikynsien huoltoväliä huomattavasti ja jos osaamista löytyy, voit tehdä ja huoltaa kynnet aina itse.