Akryylikynnet

Akryylikynnet ovat perinteinen rakennekynsimenetelmä. Ne ovat erittäin vahvat, kestävät ja luonnollisen näköiset, niitä suosivatkin etenkin kokeneet kynsitaiteilijat.

Akryylikynnet tehdään pidentämällä omaa luonnonkynttä tippien ja muottien avulla, jonka jälkeen kynnet päällystetään akryylimassalla tai päällystämällä vain oma luonnonkynsi ilman kynnen pidennystä.

Toisin kuin geelikynnet, akryylikynnet tehdään sekoittamalla kahta eri ainetta: nestettä ja akryylijauhetta, jotka yhteen sekoitettuna kovettuvat nopeasti kynnen pinnalle.

Miksi valita akryylikynnet?

Akryylikynnet ovat kauniit ja kestävät. Niiden avulla kohennat ulkonäköäsi ja saat lisää itseluottamusta elämääsi, kun voit huoletta esitellä kynsiäsi kavereille ja ystäville, eikä sinun tarvitse enää koskaan hävetä kynsiäsi. Kauniit kynnet eivät jää huomaamatta.

Kokeneet kynsitaiteilijat suosivat akryylikynsiä niiden suurien koristelumahdollisuuksien ja akryllikynsien helpon poiston vuoksi.

Akryylikynnet sopivat myös heille joilla on kynsien kanssa ongelmia, kuten katkeilua ja lohkeilua, koska akryylimassa lisää kynnen vahvuutta ja antaa niille lisäsuojaa.

Akryylikynsistä kuten myös geelikynsistä on suuri apu myös niille joilla on tapana pureskella kynsiä, koska rakennekynnet ovat kovaa materiaalia, eikä sormien ulkonäön muututtua kynsiä edes tee enää mieli pureskella.

Akryylikynsien teko

Akryylikynnet voidaan tehdä joko pidentämällä luonnonkynttä tippien ja muottien avulla tai levittämällä geelimassaa vain oman luonnonkynnen päälle pidentämättä sitä ollenkaan.

Akryylitekniikalla valmistettujen rakennekynsien teko aloitetaan luonnonkynnen preppauksella. Kynsiä lyhennetään ja muotoillaan oikean muotoiseksi tippiä eli muovista kynnen jatkepalaa varten ja samalla kynsinauhoja työnnetään taakse.

Seuraavaksi tippi kiinnitetään kynnen kärkeen, jonka jälkeen akryylimassaa levitetään kynnen päälle. Akryylimassan kuivumisen ja kovettumisen jälkeen kynsi muotoillaan, viilataan ja koristellaan halutunlaiseksi ja lopuksi viimeistellään lakkaamalla.

Akryylikynsien huolto

Akryylikynsien säännöllisten huoltojen avulla kyntesi ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa. Akryylikynsissä huoltoväli on yleensä noin 3-5 viikkoa. Tämä riippuu omien kynsien kasvuvauhdista ja siitä kuinka paljon niitä itse hoidat ja huollat.

Oikeilla kotihoitotuotteilla ja ammattilaisen opastuksen avulla voit pidentää akryylikynsien huoltoväliä ja jos osaamista löytyy voit tehdä ja huoltaa kynnet aina itse.